Om oss

Vi som arbetar på Wektor har många års erfarenhet inom en mängd olika verksamhetsområden, små som medelstora bolag och lantbruksföretag. Vi arbetar efter Rex som är Svensk branschstandard för redovisningsuppdrag och vår byrå är auktoriserad genom Srf.

Den löpande redovisningen hanteras i Fortnox bokföringsprogram. Det är ett molnbaserat program som gör det möjligt att arbeta flexibelt och effektivt var du än befinner dig i världen. Här kan du tillsammans med oss välja om du vill digitalisera helt eller delvis. Föredrar du papper i pärm kan vi även arbeta så. Vi rättar oss efter dina önskemål!

I Fortnox kan du välja att själv göra vissa delar i din redovisning. Fakturering är en del som många väljer att göra, för att sedan överlåta betalningshanteringen av ev. Rut- Rot eller Grön-hanteringen till oss. Fördelen med Fortnox är att vi kan se och följa ditt arbete och ta vid där du som kund känner att du behöver hjälp. Omvänt kan du hela tiden följa vårt arbete och se ditt resultat.

Är ditt företags bokföring upplagt i annat program är detta inget problem för oss då man enkelt kan överföra data till våra program.

Behöver du hjälp med löner så gör vi detta antingen i Fortnox Lön eller Visma Lön 600.

Bokslut-, Årsredovisning och Deklaration gör vi i Wolters Kluver Capego.

Behöver du ha revisor till ditt företag så har vi flera olika revisorer/revisionsbyråer vi samarbetar med. Vi har även gott samarbete med skattekonsult, advokat och försäkringsrådgivare som kan hjälpa dig med skattefrågor, avtal, försäkringar och pensionsfrågor